Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

THIS IS A PAIR OF LEVI’S® - TRANSFORMED (S/S 2013)



ΑΠΟ:http://www.ladieswall.com/fashion/item/13666-levis-transformed-ss-2013


THIS IS A PAIR OF LEVI’S® - TRANSFORMED (S/S 2013)

Η συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2013 του Levi’s® Brand αποτίνει φόρο τιμής στο παρελθόν καθώς κοιτάζει μπροστά, στο μέλλον.

Το Levi’s® brand παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2013 για άνδρες και γυναίκες, βασισμένη στις αξίες του «χειροποίητου», της καινοτομίας και της διατηρησιμότητας. Η συλλογή δίνει έμφαση στο χρώμα, τα μοτίβα και τα υλικά με πηγή έμπνευσης την Ινδία και τη φιλοσοφία της μεταμόρφωσης του παλιού, σε νέο. 

Από το ταξίδι μας στην Ινδία – τις ιστορίες που ακούσαμε, τις αρχαίες τέχνες και τεχνικές που μάθαμε και τον πνευματικό πολιτισμό που συναντήσαμε – αναπτύξαμε ιδέες και μεθόδους τις οποίες εφαρμόσαμε στη γεμάτη χρώμα Ανοιξιάτικη συλλογή για το 2013,” είπε ο Jonathan Kirby (Levi’s® brand global vice president of design). 




Προσεκτικά σχεδιασμένη, με επίγνωση της ευρύτερης επιρροής, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 βασίζεται στη σχεδιαστική πρωτοβουλία της διατηρησιμότητας του Levi’s® brand. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και εναλλακτικά υλικά αλλά και νέες τεχνικές για το φινίρισμα και το βάψιμο των ρούχων, η συλλογή εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους αποτελεσματικότερα, δημιουργώντας προϊόντα που είναι καλά για τους ανθρώπους και ακόμα καλύτερα για τον πλανήτη.

Women’s Collection: Το θηλυκό πνεύμα κατηύθυνε αυτή τη σεζόν: η φυσική του χάρη, το χιούμορ και η δύναμή του. Η συλλογή προσεγγίζει με μια παιχνιδιάρικη διάθεση τις αναλογίες, με ένα mix & match από φαρδιές και skinny γραμμές ως must-have look για τις γυναίκες, αυτήν την εποχή. Έντονες, έγχρωμες ρίγες, καρό λεπτομέρειες σε συνδυασμό με στάμπες εμπνευσμένες από την τεχνική shibori είναι μερικά μόνο από τα ποικίλα μοτίβα και τις τεχνικές που θα ζωντανέψουν στην Ανοιξιάτικη συλλογή. 





Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν έξυπνες εφαρμογές για ευκολία και άνεση, με ραφές και γαζιά που αναδεικνύουν το σώμα, συνδυασμό υφασμάτων, ακατέργαστα τελειώματα αλλά και laser cuts, γιακάδες με κουμπάκια, λεπτομέρειες με διαφάνειες στην πλάτη και μονοχρωμίες. Artisan blankets, κεντήματα και μεταλλικές χάντρες παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτή τη συλλογή. Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 φέρνουμε μια νέα γενιά από must have φινιρίσματα που περιλαμβάνουν αυθεντικούς επανασχεδιασμούς αλλά και fashion destruction λεπτομέρειες όπως τα σκισίματα στα jeans.

Boyfriend Skinny
Τελικά, αυτήν την εποχή μεταμορφώσαμε τα boyfriend jeans σε λιγότερο boyfriend και πολύ περισσότερο skinny. Προσφέροντας μια ιδέα άνεσης στο πάνω μέρος και μια συνολικά, περισσότερο “custom made” εφαρμογή, το νέο Levi’s® Boyfriend Skinny είναι σαφώς περισσότερο skinny στο πόδι και είναι διαθέσιμο στη γραμμή 501® όπως επίσης και στο Levi’s® Curve ID. Με βάση το γυναικείο σώμα και όχι το μέγεθος, τα Levi’s® Curve ID jeans διατίθενται σε Slight, Demi και Bold fits, με ψηλή μέση αλλά και σε κοντύτερα μήκη. Όλα τα στυλ των Levi's® Boyfriend Skinny jeans θα τα βρείτε σε απίθανα χρώματα, με σκισίματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες που καθιστούν τα skinnies οτιδήποτε άλλο εκτός από συνηθισμένα.



Levi’s® Waste
Ως μέρος της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, το Levi’s® brand παρουσιάζει μια νέα denim συλλογή η οποία βασίζεται στη χρήση ειδικά ανακυκλωμένων πλαστικών μπουκαλιών και δίσκων φαγητού. Κάθε Levi’s® Waste. Η γυναικεία σειρά η οποία θα περιλαμβάνει το Levi’s® Boyfriend Skinny jean σε ανανεωμένο fit θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα σε Ευρώπη και Αμερική.

Αναγνώστες