Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σκούρες αποχρώσεις, smokey eyes και nude make up Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το 2013


ΑΠΟ: http://www.womanspace.gr/default.asp?pid=53&ct=2&artid=1





Όπως παρουσιάστηκαν στα shows της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη οι τάσεις που θα επικρατήσουν στο μακιγιάζ για τον φετινό χειμώνα είναι οι ακόλουθες:

1. Έντονο μακιγιάζ σε μοβ αποχρώσεις για τα μάτια και τα χείλη. Πρέπει να θυμάστε όμως ότι τα πολύ έντονα μάτια συνδυάζονται με διακριτικό κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις ή με ένα απαλό gloss, το οποίο θα δώσει λάμψη και όγκο στα χείλη, χωρίς να τα "βαρύνει" με έντονο χρώμα.

2. Κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με ουδέτερο και διακριτικό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο, είναι επίσης μια κυρίαρχη τάση για τον χειμώνα. Επίσης χρώματα όπως το καφέ-κόκκινο, κόκκινο-μοβ, σκούρο μοβ και το βατόμουρο, θεωρούνται και αυτά must φέτος για τα χείλη. Αυτό το μακιγιάζ ολοκληρώνεται ιδανικά με απαλές σκιές στα μάτια και πολύ έντονη μάσκαρα ή eyeliner. Το vampire style λοιπόν επανέρχεται ανανεωμένο και μπορεί να συνοδεύσει ακόμα και τις πιο σικ εμφανίσεις σας. 

3. Φυσικό, σχεδόν αόρατο μακιγιάζ και λαμπερή επιδερμίδα. Το λεγόμενο nude lookμε τα "γυμνά ή διάφανα" χρώματα, όπως τα αποκαλούν οι διάσημοι makeup artists, παραμένει και αυτή τη σεζόν μια δημοφιλής τάση. Το κλειδί για να μη δείχνει άτονο το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι να χρησιμοποιείτε διάφανες μεν, αλλά σκούρες αποχρώσεις στα μάτια. 

Διάφανα και με ελαφριά κάλυψη πρέπει να είναι και τα makeup που επιλέγετε και να τονίζουν μόνο το χρώμα του δέρματος. Τα κραγιόν και τα ρουζ πρέπει απλώς να προσδίδουν φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο. Τα τελείως άχρωμα και διάφανα lip gloss, είναι μια πολύ καλή επιλογή για το συγκεκριμένο μακιγιάζ.

4. Έντονα, καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια. Τονίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι φρυδιών ή χρησιμοποιώντας ματ σκιές σε σκούρες αποχρώσεις, αναλόγως με το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας σας. Μην το παρακάνετε με το τσιμπιδάκι φρυδιών, αφαιρέστε απλώς τις τριχούλες που ξεφεύγουν από το βασικό σχήμα.

5. Smoky eyes. Πάντα στη μόδα, προσθέτει ένταση και βάθος στο βλέμμα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, μιας και μπορεί να επιτευχθεί και με σκιές που δεν ανήκουν στην κατηγορία του μαύρου, γκρι ή του καφέ. Μπλε, μωβ, λιλά, πορτοκαλί στις πιο ελαφριές εκδοχές τους, είναι ό,τι πρέπει ακόμη και για το πρωινό σας μακιγιάζ.

6. Εντονα χρώματα. Φέτος θα φορεθούν πολύ το βαθύ πορτοκαλί, το κόκκινο-μοβ και το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις τους. Χρώματα φωτεινά και αγαπημένα πολλών σχεδιαστών, που έρχονται να διαφοροποιήσουν κάπως το μακιγιάζ των ματιών και να του χαρίσουν βάθος και ένταση.











Αναγνώστες