Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Οι Rihanna, Justin Bieber, και Bruno Mars ανέβηκαν στην πασαρέλα του εντυπωσιακού show της Victoria’s Secret



ΑΠΟ: http://almyrosinfo.gr/data_info.php?prod_id=12428&timicat1=95920&timicat2=61569&timicat3=0&timicat4=0&timicat5=0&timicat6=0&timicat7=0





Οι Rihanna, Justin Bieber, και Bruno Mars ανέβηκαν στην πασαρέλα του εντυπωσιακού show της Victoria’s Secret , της διάσημης εταιρείας εσωρούχων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη. , όπου ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες ενώ τα μοντέλα της Victoria’s Secret επιδείκνυαν τις νέες δημιουργίες της εταιρείας.

Alessandra Ambrosio, Andriana Lima, Erin Heatherton, Lily Aldridge και Miranda Kerr ήταν μερικά μόνο από τα μοντέλα που με τις εμφανίσεις τους στην πασαρέλα έκοψαν τις ανάσες του ανδρικού κοινού που βρέθηκε στο show.

Η Rihanna φαίνεται πως διασκέδασε ιδιαίτερα την guest εμφάνισή της στη διοργάνωση της επίδειξης εσωρούχων της Victoria's Secret.

Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της την άνεση και την ένταση παράλληλα από τα παρασκήνια του σόου και φρόντισε να αναρτήσει στο twitter της τη φωτογραφία της φορώντας... μόνο τις ζαρτιέρες της. Δύο εμφανίσεις έκανε η popstar εξίσου εντυπωσιακές κι έδειξε ότι απόλαυσε κάθε στιγμή του μεγαλύτερου σόου εσωρούχων στην υφήλιο...

Αναγνώστες