Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

2012-2013: Η χρονιά της λάμψης



ΑΠΟ: http://www.entertv.gr/2012/08/06/fashion/2012-2013-i-chronia-tis-lampsis/





Πριν έναμιση μήνα περίπου (2-5 Ιουνίου) εορτάστηκαν τα 60 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ (Queen’s Diamond Jubilee), ένα event που περιμέναμε πολλά χρόνια να συμβεί καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν η 2η Βασίλισσα στην ιστορία που μπόρεσε να συμπληρώσει 60 χρόνια βασιλείας. Φυσικά οι εορτασμοί κράτησαν πολλές μέρες στην Αγγλία και η Βασίλισσα ήταν η πρωταγωνίστρια. Όλα τα καταστήματα πωλούσαν ενθύμια και ο κόσμος ντυνόταν με ρούχα που είχαν τη σημαία της Αγγλίας, φορούσαν τιάρες, στέμματα και γενικά οτιδήποτε εορταστικό. Άραγε ένα τέτοιο event επηρέασε καθόλου το χώρο της μόδας;
Η απάντηση είναι φυσικά ναι!! Πλήθος σχεδιαστών παρουσίασαν τις Ανοιξιάτικες/ Καλοκαιρινές κολεξιόν τους για το 2012 μέσα στη λάμψη!
O οίκος Rochas μας παρουσίασε πριγκιπικά ρούχα βγαλμένα από μία άλλη εποχή.
O οίκος Louis Vuitton μας θύμισε επίσης σύγχρονες πριγκίπισσες και τα ρούχα του είχαν μία εκπληκτική λάμψη. Οι τσάντες, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ στα μαλλιά, όλα είχαν τη γοητεία τους! Οι λεπτομέρειες από σταρς και τρουκς έδιναν ιδιαίτερη έξτρα λάμψη στα μοντέλα! Ενώ πολλά μοντέλα φορούσαν μέχρι και τιάρες…
Αν υπήρχε κολεξιόν μόνο για πριγκίπισσες, τότε η κολεξιόν του Ralph Lauren θα ήταν η Resort εκδοχή της. Τα ρούχα μας θύμισαν κάτι από πριγκίπισσες και βασίλισσες αλλά…σε διακοπές. Τα χρώματα ήταν πιο χαρούμενα, τα υφάσματα πιο αέρινα, αλλά ταυτόχρονα σούπερ κομψά και λαμπερά!!
ΑΛΛΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
Φυσικά οι οίκοι μόδας που προώθησαν ρούχα και αξεσουάρ με έξτρα λάμψη πάνω τους, ήταν πάρα πολλοί. Οίκοι μόδας όπως οι Giles, Marc Jacobs, Christopher Kane, Fendi και πολλοί άλλοι, χρησιμοποίησαν μεταλλικές αποχρώσεις στα ρούχα τους, δίνοντας ακόμα πιο πολύ λάμψη με τα κατάλληλα αξεσουάρ.
Η λάμψη λοιπόν αποτελεί βασικό παράγοντα στις φετινές μας αγορές! Ανακεφαλαιώνοντας θυμηθείτε φέτος το Καλοκαίρι να ποντάρετε σε μεταλλικές αποχρώσεις, ή ακόμα και σε αξεσουάρ. Τα γυαλιά ηλίου που θυμίζουν κάτι από δεκαετία του 60, τα λεγόμενα cat eyes sunglasses, θα δώσουν έξτρα πόντους στο στυλ σας! Μη φοβάστε να φορέσετε μεγάλα καπέλα ή μαντήλια στο κεφάλι!! Δοκιμάστε το και αφήστε τους γύρω σας να λένε ό,τι θέλουν. Άλλωστε ποτέ ένα τρεντ δεν επικράτησε εύκολα!! Για να κάνεις κάτι μόδα πρέπει να το στηρίξεις με αυτοπεποίθηση και υπομονή!! Βάλτε λοιπόν τα ‘πριγκιπικά σας ρούχα’ και μαγέψτε τους πάντες γύρω σας με την απίστευτη λάμψη σας!

Αναγνώστες