Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

William Shakespeare: Νιώθω πάντα χαρούμενος, επειδή δεν περιμένω τίποτα από κανέναν.

 


Ο William Shakespeare είπε: Νιώθω πάντα χαρούμενος, ξέρετε γιατί; Επειδή δεν περιμένω τίποτα από κανέναν. η αναμονή πονάει πάντα. Τα προβλήματα δεν είναι αιώνια, έχουν πάντα μια λύση. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να προσβάλει, να ταπεινώσει ή να μειώσει την αυτοεκτίμησή σας. Οι κραυγές είναι ένα εργαλείο για δειλούς, εκείνους που δεν σκέφτονται.

  Θα συναντούμε πάντα ανθρώπους που πιστεύουν ότι ευθύνονται για τα προβλήματά τους και όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να αναστήσουμε τις πτώσεις που μας επιβάλλει η ζωή για να μας υπενθυμίσει ότι μετά από μια σκοτεινή σήραγγα γεμάτη μοναξιά, έρχονται πολλά καλά πράγματα.

  Πριν μιλήσετε ... αναπνεύστε.

  Πριν πείτε ... ακούστε.

  Πριν επικρίνεις ... Κοίτα.

  Πριν γράψετε .... Σκεφτείτε.

  Πριν πληγώσεις ... Κοίτα.

  Πριν σταματήσετε .... δοκιμάστε το

  Ζήστε πριν πεθάνετε!

  Η καλύτερη σχέση δεν είναι μια σχέση με ένα ιδανικό άτομο, αλλά μια σχέση στην οποία κάθε άτομο μαθαίνει να ζει με τις αδυναμίες του άλλου και ξέρει πώς να θαυμάζει τις καλές του ιδιότητες.

  Εκείνος που δεν εκτιμά αυτό που έχει θα παραπονεθεί κάποια μέρα ότι το έχει χάσει και αυτός που υποφέρει κάποτε θα λάβει αυτό που του αξίζει.

  Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι: κάντε κάποιον χαρούμενο. αν θέλετε να λάβετε: δώστε στον εαυτό σας λίγη χαρά, περιβάλλετε τον εαυτό σας με καλούς ανθρώπους και γίνετε ένας από αυτούς.

  Να θυμάστε ότι μερικές φορές, όταν περιμένετε το λιγότερο, θα υπάρχουν μερικά γεγονότα που θα σας δώσουν μια καλή εμπειρία!

  Ποτέ μην χαλάτε το δώρο για το παρελθόν.

  Ο δυνατός άνθρωπος ξέρει πώς να διατηρήσει τη ζωή του σε τάξη.

   Ακόμα και με δάκρυα στα μάτια του, με ένα χαμόγελο, προσαρμόζεται και λέει: ΟΛΑ ΚΑΛΑ 

  Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας

Αναγνώστες