Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Σήμερα είναι Κυριακή, μέρα γιορτής και σχόλης. Για την Ελλάδα πιο γιορτή, καθώς όλοι ψηφίζουν.


Σήμερα είναι Κυριακή, μέρα γιορτής και σχόλης. Για την Ελλάδα πιο γιορτή, καθώς όλοι ψηφίζουν. Όποιο είναι το αποτέλεσμα, να είναι καλοδεχούμενο και έχει πολύ αξία. Αξία γιατί αποφάσισε η πλειοψηφία, είναι καλοδεχούμενο γιατί έχουμε δημοκρατία.

Τα κόμματα,εις ένδειξη σεβασμού, πρέπει να σιωπήσουν για μια εβδομάδα.

Τώρα, είναι η ώρα του Λαού και σεβασμό ζητάει.

Θα θέλαμε την Κυριακή, να είναι πάντοτε γιορτή. Να είναι πάντα αργία. Χρειάζεται μια ημέρα για τον άνθρωπο, να πάρει τις «ανάσες» του, τις «σκέψεις» του να κάνει, να δώσει στους «αγαπημένους» του τον «χρόνο» που οφείλει.


Φίλες και Φίλοι, μόνο με την Εργασία, μπορούμε να υπερβούμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Η συνήθεια της άκριτης κριτικής, θα είναι ευλογία να  λείψει στο μέλλον. Με την συνήθεια, να κρίνουμε πριν να σκεφτούμε, χάνουμε πολύτιμο χρόνο και δυνάμεις. Απομακρυνόμαστε από την εξεύρεση μιας εφικτής λύσης. Αναζητούμε, σχεδόν πάντοτε, τον εντυπωσιασμό και αυτό λειτουργεί εις βάρος όλων των πολιτών.

 Ένας νέος γύρος ζωής αρχίζει από σήμερα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης. Μας περιμένουν πέντε Χρόνια, μέχρι τις επόμενες εκλογές και πρέπει να βοηθήσουμε τους αιρετούς «άρχοντες» γιατί θα ζήσουμε όλοι μαζί.

Όποιος δεν προσφέρει στην κοινωνία, γιατί έχει το δικαίωμα να κρίνει χωρίς να αιτιολογεί την κρίση του; Κρίση του καναπέ; Όχι πια.

Αναγνώστες