Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Οι πέντε τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2012-2013 που ξεχώρισαν



ΑΠΟ: http://www.entertv.gr/2012/08/31/fashion/i-pente-tasis-tis-modas-gia-to-fthinoporo-ke-to-chimona-2012-2013-pou-xechorisan/





Τις πέντε τάσεις της μόδας που αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις το φθινόπωρο και το χειμώνα που μας έρχονται, ξεχωρίσαμε και σας τις παρουσιάζουμε.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν! Τη νέα σεζόν θα φορεθούν πολύ γούνινες ζακέτες σε διάφορα χρώματα, οι οποίες θα είναι ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Οι κυρίες, επίσης, αναμένεται να κρατήσουν εξωτικές τσάντες σε σχέδια κροκοδιλέ ή πύθωνα, σε έντονα χρώματα, αλλά και σε camel. Το γνωστό μας και πολύ σικ, ανδρόγυνο λουκ αναμένεται να είναι πολύ δημοφιλές. Σοβαρό και αυστηρό θα είναι ότι πρέπει τόσο για μια καθημερινή εμφάνιση, όσο και για μία νυχτερινή έξοδο.
Τα φτερά θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο και το χειμώνα παντού! Στα καπέλα, στις βραδυνές τουαλέτες, στις φούστες, στα αξεσουάρ… Όλα τα βραδινά ενδύματά μας θα γεμίσουν πούπουλα και φτερά! Ενώ, τέλος, φιδίσια και κροκοδιλέ υφάσματα σε φωτεινά χρώματα, όπως ροζ, πράσινο, μωβ, τυρκουάζ, ή ακόμη και κλασικά χρώματα, όπως το μαύρο και το camel αναμένεται να κυριαρχήσουν.

Αναγνώστες